Afscheid van een dierbare

Ester is een fotograaf met een passie voor emoties.
De samenwerking met haar heb ik als heel prettig ervaren, onopvallend manoeuvreerde zij door de familie heen en was overal waar nodig voor mooie foto’s vanuit verschillende hoeken.

Ik kan Ester van harte aanbevelen als fotograaf en zeker in mijn vak als uitvaartbegeleider wil ik heel graag nog vaak met haar samen werken.
Ester, dank je wel je bent een top vakvrouw!Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding

afscheidfotografie
Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Bij het afscheid van een dierbare denkt niet iedereen direct aan een fotoreportage. Toch heb ik ervaren dat nabestaanden een blijvende herinnering in de vorm van foto’s erg op prijs stellen.

Een uitvaart roept allerlei emoties op, van verdriet om het verlies van de overledene tot dankbaarheid voor de gedeelde momenten samen. Door alle emoties is het ook een dag die als in een roes voorbijgaat. Dan is het heel fijn om naderhand een fotoherinnering te hebben om op je gemak nog eens terug te kijken. Een afscheidsreportage kan zelfs helpen bij het rouwproces.

Zonder op te vallen, maak ik als afscheids- uitvaartfotograaf een zorgvuldige registratie van de uitvaart. Zodat je op ieder moment dat daar behoefte aan is, deze dag vol dankbaarheid en liefde nog eens kunt ervaren.

(om privacyredenen is zijn herkenbare beelden achterwege gelaten)

Benieuwd naar wat een mooie reportage van een afscheid kost? Hieronder een voorbeeld. Uiteraard zijn alle variaties hierop mogelijk en kan ik een passende offerte maken. Een kennismakingsgesprek behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Ik reis door het hele land en ben dus niet aan een regio gebonden.

750
- Tot 4 uur fotografie
Incl. levering van bewerkte hoge resolutie beelden in een beveiligde online gallery. De beelden kunnen vanuit de gallery gedownload worden.
 
- Album 20 x 20 (24 blz)
(incl opmaak en selectie)
 
- Reiskosten tot 20 km vanaf Amersfoort inbegrepen
 
Voor meer mogelijkheden/prijzen kunnen we uiteraard even persoonlijk contact hebben.